NINAS BLOGG

Välkomna att följa med mig i min vardag

tisdag 1 maj 2012

Sån goehelg!

Nu har jag varit ledig i 4 dagar, och just då bestämde sig värmen och solen att komma...hur perfekt kan det bli!?
Lördagsmorgonen tillbringade jag i stallet. Fick mig en pålle som hette Egon. Efter en stund jobbade vi oss samman, men Egon och jag var inte helt hundra nöjda med varann! Som tur var busade min favorit hitintills, Indent med sin ryttare, hon vågade inte galoppera honom.....så jag gjorde ett litet byte. Galopperade Indent i båda varven....så piggelin, mjuk och go, och inte alls så busig när man själv slappnar av...Gillar!!

För övrigt i lördags så var vi och shoppade lite....kidsen växer,kläder krymper!

I söndags var vi i badhuset. Detta var bokat sedan några veckor tillbaka, svårt att smita undan! Farmor och farfar följde med, och löse biljett till relaxen....efter en stund av badande bytte vi...de fick barnen och vi tog relaxen. Så gott att bubbla en stund! Tack för det....

Igår jobbade sambo. Jag och kidsen for till Lekeryd och köpte lite pålägg och sådant. När vi kom hem ringde kompisar och båda ungarna skjutsades iväg....ensamtid och ledig...inte var dag det sker!!
Valborgskvällen avslutades med grill och plankstek, hoppade elden i hembygdsparken då kidsen var trötta. Det fick bli ett glas rött till maten i stället!

Idag har jag först varit Zackvakt, Molly och jag tog med honom på en promenad i det fina vädret. Promenerade upp mot hembygsparken och skogarna däromkring. Så härligt, men eftersom vi var bortbjudna idag så var jag tvungen att vända hem, annars hade jag gärna stannat bland vitsipporna!
I eftermiddag har vi varit hos modern och fader på middag. Pappsen har fyllt och vi firade honom med en blåbärsbuske och en flaska vin! Efter maten skjutsade jag kidsen på kalas hos systrarna i Klockaregården. Medan de var där och busade, lapade vi sol på Liljevägen..så gott!

I kväll har vi hunnit med att städa bilen, och ge en en snabbtvätt!
När kidsen var pyjamsade och matade så tog jag tag i mig själv. Det blev en 6 kilometers stavgångsrunda...svetten bröt fram lätt i pannan...gött...underbar kväll, och den ska nu avslutas med en hundpinkning och sedan i säng för här ska nu jobbas i tre dagar innan vi är lediga igen!


1 kommentar:

  1. Men nu är det väl på tiden att skriva lite ...

    SvaraRadera