NINAS BLOGG

Välkomna att följa med mig i min vardag

lördag 24 mars 2012

goe dag


Började denna lördag med att åka till Nässjö och rida. Fick ett trevligt sto som kallades Flisan. Välriden och mjuk. Att vi dessutom redan fick rida på utebanan var så gött!! Familjen var med och medan jag red så var de vid Ingsbergssjön och lekte. Miini fick miljöträning. Lilla vovven är jätteduktig och trivs bra här, dock jobbar vi med rumsrenheten. Klar fördel med varmt väder när man är en liten nakenfis!!
Sedan for vi hemåt. Har tillbringat resten av dagen i solen. Grillat, fixat lite i trädgården och njutit. Till barnens stora glädje så åkte studsmattan fram och de har premiärskuttat!!

I eftermiddag så skjutsade vi barnen till Tuva och Leo, gamla dagiskompisar som de inte träffat på ett bra tag. Vid sextiden hämtade vi smutsiga, godisproppade och lyckliga barn som luktade grillkorv, hehe! Nu har de badat och är nöjda och trötta!

Soldyrkarna!
I morgon kanske det blir en tipspromenad. Sedan ska Miini få träffa syrran lite och leka. Kanske blir det en liten lydnadsträning för de två svarta med....vi får väl se. Nu får det bli soffan, Gladiatorerna och ett glas rött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar