NINAS BLOGG

Välkomna att följa med mig i min vardag

söndag 25 mars 2012

full rulle

Startposition i pensionärs eliten!


Mixa fick visa hur det hela skulle gå till!!


Lilla tuffa Miini fick första träningspasset på klubben!
Idag har vi varit i full gång hela dagen. Först blev det tipspromenad med hela skocken samt syster med bihang. När vi knallat runt så åkte vi till mams och paps och käkade våfflor, som man bör denna dag.

Mätta och goa så packade vi in oss i bilen och for till Jönköping. Vi träffade Becca, Nodde och barnen och lekte en stund i stadsparken. Sedan blev det lunch på McDonalds innan vi for hem.

Jag och Becca tog alla jyckarna och åkte till klubben. Miinis syrra Princessan mötte upp med sina mattar och de var redo för en busstund. Miini visade att hon var en kaxig tjej... men efter en stund blev det bus. Kul att se dem!!
Därefter fick pensionärerna Hajas och Molly tävla sin årliga elitlydnads tävling.... det är just vid dessa tillfällen de får köra igenom eliten...hihi...träningen mellan är hyfsat obefintlig. Fantastiskat att se hur allt sitter ändå...med visst ljud, växlande positioner, men med mycket glädje!! Idag vann nog Molly, Hajas nollade inkallningen då han hade ett låååångt ställande, ända in i läggandet. Annars var det 10or rakt över på båda =).

Nu har vi käkat kvällsmat och båda knottarna har somnat gott. Inte är det låångt borta här heller, trött men nöjd!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar