NINAS BLOGG

Välkomna att följa med mig i min vardag

söndag 7 augusti 2011

slut på ledigheten

 Igår hade vi spontanbesök. Först Bittan, Rolle, Anneli och Lilli som luktade sig till den nybakade vinbärscurd pajen med marängtäcke....riktigt god om jag själv får säga. Får nog göra mer curd.... någon som har gott om vinbär?? Detta sällskap avlöstes av tre Nässjöbrudar som var leksugna. Den största av tjejerna och jag drog med alla jyckarna till skogs, medan Micke fick ta hand om de andra! När vi kom hem grillade vi hamburgare och tjötade ända tills läggdags. 
Nu sitter jag här och har lite jobbångest. fast bara lite. I morgon ska jag bara jobba mellan 8 och 12, man får ju inte förta sig. Micke har semester en vecka till men har jour så kidsen ska till dagis och fritids. Båda ska börja på nya ställen så det ska bli spännande.

Just nu så är jag mätt som en plätt. Har hittat lite kantareller och vi har frossat nu i kväll. Det är kul att gå i skogen då till och med jag ser de gula svamparna. Nu får det bli slappt och tidig sänggång då klockan ringer i morgon. Slut på morgonslappning i detta hus. SUCK!!

Här kommer bilder på lite glada ungar i alla fall......

2 kommentarer:

  1. I Lekeryd finns massor med vinbär!
    Välkommen att komma o plocka!!eller byta mot kantareller ; )

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym...kan du skicka en vägbeskrivning till dig. Känner en och annan i Lekeryd.... Om jag byter dem mot kantareller, är de plockade då?? Hehe.....
    /Nina

    SvaraRadera