NINAS BLOGG

Välkomna att följa med mig i min vardag

söndag 14 augusti 2011

Jobbstart och kalasdags.....


I måndags var det jobbtime igen. Bara halvtid men ändå.... Melvin började på de STORA barnens avdelning och Nellie på fritids. Jisses vad tiden skenar.... Mycket fjärilar i magen, men kul ändå tycker de båda!!! Jag hann väl jobba sisådär två halvdagar innan jag blev åless. Inte på kidsen utan organisation och planering.... tur man bara är en simpel arbetare, obehörig och allt!!

I fredags så firade vi lilla mammsen som fyllde år. Smörgåstårta och tårta på det. Mätt och go blev man. Kalaset tog ett snabbt slut för oss då Melle pillade i ett motorvärmarskåp som han trodde var en brevlåda, =(  Fastnade med fingern och fick ström i sig. Hans syster som stod brevid drog loss honom. Så det fick bli akuten, EKG och koll av muskler och nerver. Men allt var ok, han var så duktig fast han var snortrött. När sköterskan frågade om han ville ha en glass så sa han nej tack, det är ju mitt i natten...söting!!!

Igår njöt vi av en sommardag. Åt färsk makrill på altanen, såååå gott! och sedan så hade vi ett ryck framåt kvällen, klippte gräs och fixade lite!

Idag vet jag inte vad som händer. Regnet är på plats igen och Sambon har jour....bäddat för en trökig innedag...

1 kommentar:

  1. Tack för att du vill vara med och gissa när Pyret föds, jag har ändrat så att det nu finns chans att få en extra gissning om man vill och tycker ju givetvis att ni som redan gissat innan jag la till detta ska få samma chans så skynda in och läs hur du ksa göra för att gissa en gång till http://neccin.blogg.se/2011/august/tavling-nar-kommer-pyret.html
    Kram Sara

    SvaraRadera